You are here: Home -  Vuitton Handtas leidt tot de α synucleïne aggregatie en

Vuitton Handtas leidt tot de α synucleïne aggregatie en

Vuitton Handtas

De ontdekking van twee missense mutaties in α-synucleine gen en de identificatie van de α-synucleïne als hoofdcomponent van Lewy lichamen en Lewy neurieten hebben een nieuwe richting verleend begrijpen ziekte van Parkinson. Nu α-synucleïne is betrokken bij verschillende neurodegeneratieve aandoeningen maakt het steeds duidelijk dat aggregatie van α-synucleïne is een kenmerk functie in neurodegeneratie. Hoewel weinig geleerd over de normale functie lijkt α-synucleïne geassocieerd met membraan fosfolipiden en derhalve Vuitton Handtas deel aan een aantal van signaaltransductie wegen. Hier hebben we de lokalisatie, structuur en functie van α-synucleïne herzien en een nieuwe hypothese, (a) de verstoring van het membraan bindingsvermogen van synucleïne waarvan de belangrijkste schuldige leidt tot de α-synucleïne aggregatie en kan (b ) de complexiteit geassocieerd Louis Vuitton Online Outlet met nucleaire lokalisatie van α-synucleïne en de mogelijke binding onroerend DNA. Verder hebben we gepostuleerd de drie mogelijke mechanismen van synucleïne geïnduceerde neuronale degeneratie bij de ziekte van Parkinson.