You are here: Home -  Vuitton Brussel producten verkregen uit pyrolyse proces In het

Vuitton Brussel producten verkregen uit pyrolyse proces In het

Vuitton Brussel

Door de variatie op afvalbanden als Vuitton Brussel grondstof voor pyrolyse proces in termen van kilometers leidt tot uiteenlopende mate van degradatie, de effecten van de tijd beheerst thermische veroudering werden onderzocht op twee eigenschappen van de band, en op pyrolyseproduct opbrengsten en distributie van de producten. Monsters van een loopvlak compound oorspronkelijk genezen tot 90% crosslink in een omgeving gecontroleerde oven oud waren voor 0-4 weken. Pyrolyse werd uitgevoerd op alle monsters. Het bleek dat veroudering tijd had invloed op de verknopingsdichtheid en hardheid stappen tijdens veroudering vanwege de verschillende reactie van het rubber bestanddelen naar veroudering en wijzigingen op de band moleculen die zich in verschillende stadia bij veroudering. Deze invloed op de opbrengsten van het product en component distributie van producten verkregen uit pyrolyse-proces. In het eerdere stadium van veroudering gedurende 1-3 weken, gasopbrengst verminderd met de verouderingstijd overeenkomstig de toename vloeistofopbrengst. De distributie van gas component en koolstof nummer distributie in vloeibare producten onbeduidend veranderd. Echter, de hoeveelheid gasolie Louis Vuitton Portobello in vloeibare producten daalde licht met veroudering tijd, terwijl de andere commerciële fracties vrijwel constant gebleven. Na 4 weken veroudering, plotselinge veranderingen in tegengestelde richting op de pyrolyseprodukten ontstaan. Het gas product snel toe met de abrupte daling in de vloeistof opbrengst. Het aantal koolstofatomen distributie in vloeibare product verschoven naar lagere aantallen, en de vorm was smaller. De gasolie bedrag ineens verhoogd na het bereiken van de laagste prijs, ongeveer 3 weken van het ouder worden. Een vergrijzende model werd uiteindelijk om de waarnemingen te verklaren voorgesteld.
0 Reacties


Spreek uw mening
Recente Reacties