You are here: Home -  Louis Vuitton Winkel Parijs te verkrijgen Deze nieuwe ELM schema s

Louis Vuitton Winkel Parijs te verkrijgen Deze nieuwe ELM schema s

Louis Vuitton Winkel Parijs

In het laatste decennium heeft extreme leren machine (ELM), dat is een nieuwe leren algoritme voor het single-verborgen layer feedforward netwerken (SLFNs), kreeg veel aandacht in de machine intelligentie en patroonherkenning gemeenschappen met tal van succesvolle real-world applicaties. De ELM structuur heeft verschillende voordelige zoals goede generalisatie prestaties met een uiterst snelle leren snelheid en lage computationele kost vooral bij het omgaan met vele patronen gedefinieerd in een hoog-dimensionale ruimte. Echter, drie grote problemen verschijnen gewoonlijk de ELM structuur: (i) de dataset irrelevant variabelen, (ii) het kiezen van het aantal neuronen in de verborgen laag moeilijk zou zijn, en (iii) kan de singulariteit probleem optreedt. Om deze beperkingen Louis Vuitton Winkel Parijs te overwinnen, zijn er verschillende methoden zijn in de regularisatie kader voorgesteld. In dit artikel stellen we een aantal schaars ELM regelingen waarin verschillende gretige algoritmen worden gebruikt voor schaars onderlinge aanpassing van de output gewichten vector van het Louis Vuitton Speedy ELM-netwerk. Kortom, noemen we deze nieuwe regelingen als GA-SELM. We onderzoeken ook verschillende gretige algoritmen zoals Druksterkte Sampling Matching Pursuit (CoSaMP), Iteratief Hard Thresholding (IHT), Orthogonal Matching Pursuit (OMP) en trapsgewijze Orthogonaal Matching Pursuit (Stomp) om een ​​regularisatie ELM regeling te verkrijgen. Deze nieuwe ELM schema's hebben verschillende voordelen bij het vergelijken met de traditionele ELM regelingen, zoals lage computationele complexiteit, vrij van parametrering en het vermijden van de singulariteit probleem. De voorgestelde benadering toont zijn belangrijke voordelen als het wordt vergeleken met de empirische studies negen veelgebruikte regressie ijkpunten. Bovendien wordt een vergelijking met de oorspronkelijke ELM en geregulariseerd ELM's uitgevoerd.