You are here: Home -  Louis Vuitton Tassen Online Kopen of deze vereniging weerspiegelt echt de

Louis Vuitton Tassen Online Kopen of deze vereniging weerspiegelt echt de

Louis Vuitton Tassen Online Kopen

Een cross-sectionele studie wordt gerapporteerd waarin eenzaamheid en emotionele problemen worden verkend in adolescente slachtoffers van directe of relationeel pesten, samen met de potentieel matigende invloed van de kwaliteit van vriendschap. Adolescenten (N u0026 nbsp; = u0026 nbsp; 401, gemiddelde leeftijd 13,5) voltooide de School Relaties Questionnaire, om Louis Vuitton Bags Online pesten rollen te identificeren, de Friendship Activity Questionnaire (FAQ), de Strengths and Difficulties Questionnaire (SDQ) om emotionele problemen te beoordelen, en de Eenzaamheid en maatschappelijke onvrede Questionnaire (LSDQ). Relationele slachtoffers, maar geen directe slachtoffers gemeld aanzienlijk verhoogde gevoelens van eenzaamheid en emotionele problemen in vergelijking met niet-slachtoffers. Direct slachtoffers een significant hogere kwaliteit van vriendschap, in vergelijking Louis Vuitton Tassen Online Kopen met niet-slachtoffers. Slechte kwaliteit van vriendschap werd ook geassocieerd met een hoge mate van eenzaamheid, en vice versa voor de directe slachtoffers, maar niet voor relationele slachtoffers. Dit geeft aan dat een hogere kwaliteit van vriendschap in directe slachtoffers geassocieerd met verlaagde eenzaam in deze groep. Gezien de cross-sectionele karakter van deze studie, is het niet mogelijk vast te stellen of deze vereniging weerspiegelt echt de rol van kwaliteit vriendschap als moderator, en dus beschermende factor tegen negatieve invloeden van slachtofferschap. De verschillende mechanismen die ten grondslag liggen aan de directe en relationele slachtofferschap zijn belangrijk voor toekomstig onderzoek en interventieprogramma's.