You are here: Home -  Louis Vuitton Riem Nep voor EBV immortalisatie van primaire B cellen

Louis Vuitton Riem Nep voor EBV immortalisatie van primaire B cellen

Louis Vuitton Riem Nep

Epstein-Barr virus (EBV) latente membraaneiwit 1 (LMP-1) is vereist voor EBV immortalisatie van primaire B-cellen in vitro. Signaaltransducers en activatoren van transcriptie (STAT) spelen een centrale rol in het initiëren en onderhouden van bepaalde vormen van kanker. STAT eiwitten, vooral STAT-1, -3 en -5, zijn voortdurend tyrosine gefosforyleerd en geactiveerd vele kankers. We tonen hier dat EBV geïnfecteerde type III latency cellen, waarbij de EBV oncoprotein, LMP-1 tot expressie wordt gebracht, hoge niveaus van expressie vier STAT's (STAT-1, -2, -3, -5A en) en LMP-1 is verantwoordelijk voor de inductie van drie (STAT-1, -2 en -3). Bovendien, het C-eindstandige gebied activator 1 (CTAR-1) en CTAR-2 van LMP-1 coöperatief induceerde de expressie van STAT-1. De coöperativiteit was duidelijk toen CTAR-1 en CTAR-2 aanwezig in cis zijn, maar niet in trans. Bovendien NF-KB is een essentiële factor betrokken bij de inductie van STAT-1. De meeste geïnduceerde STAT niet gefosforyleerd op het tyrosine residu kritische geactiveerd door vele cytokines. De geïnduceerde STAT tenminste STAT-1, waren functioneel omdat het kan worden geactiveerd door interferon (IFN) en kan een IFN induceerbaar gen upregulate. Tenslotte expressie van STAT-1, Louis Vuitton Tassen Nep maar niet STAT-2 en -3 is geassocieerd met EBV transformatie. De associatie van de expressie van STAT-1, -2, -3, -5A en met EBV type III Louis Vuitton Riem Nep latentie en de expressie van STAT-1 in EBV transformatieproces kan een deel van het virale programmering die virale latentie en cellulaire transformatie worden gereguleerd .