You are here: Home -  Louis Vuitton Online Shop Deutschland Outlet moderne benadering van de verouderende man

Louis Vuitton Online Shop Deutschland Outlet

De relatie tussen testosteron-deficiëntie syndroom (TDS) en mannen vasculaire gezondheid heeft een grote impact op de moderne benadering van de verouderende man. Er zijn duidelijke aanwijzingen dat lage testosteron (T) is geassocieerd met erectiele dysfunctie (ED) en dat ED is een sterke marker voor cardiovasculaire risico's; Louis Vuitton Speedy Ook wordt TDS vaak geassocieerd met een verhoogd cardiovasculair en mortaliteit door alle oorzaken. Opmerkelijk kan het optreden van verhoogde glucose, totaal cholesterol, low-density lipoproteïne, pro-inflammatoire cytokines en myointimal halsslagader dikte geassocieerd met verlaagde niveaus T name cardiale oudere mannen kwetsbaar. Screening op lage T moeten verplicht in hoge risicogroepen, zoals mensen met type 2 diabetes, metabool syndroom en obesitas. De stijgende vraag van patiënten om te worden behandeld voor ED geassocieerd met TDS zal het voorschrijven van T te verhogen en in de toekomst op lange termijn studies te vergemakkelijken over de impact ervan op hart- en vaatziekten (HVZ). Recente studies suggereren waarschuwingen met betrekking tot de T recept bij oudere hulpbehoevende mensen, maar wij betreuren dat deze studies hadden consistente bias in inclusie criteria en statistische evaluatie. Gegevens uit studies bij meer geselecteerde populaties suggereren dat T substitutietherapie meerdere surrogaat merkers voor CVD en vermindert cardiovasculaire sterfte verbeteren. Na analyse van de Louis Vuitton Online Shop Deutschland Outlet beperking van de belangrijkste studies ', kunnen we concluderen dat er op dit moment onvoldoende bewijs voor een oorzakelijk verband tussen T-therapie en ongunstige cardiovasculaire uitkomsten te steunen tegen T-suppletie bij oudere hypogonadale zwakke mannen.